Tržište i trgovačka mreža u svijetu

Naša mreža u svijetu

Implementacija po zemljama

Prisutnost Energoinvesta na tržištu, praćenje trendova i tržišnih događaja obezbijeđeni su kroz mrežu vlastitih i zajedničkih kompanija, predstavništava i agenata u svijetu.


Kvalitetom svojih proizvoda i usluga Energoinvest je ostvario jaku tržišnu poziciju na većini tržišta u svijetu o čemu govore značajne reference kao i izgrađeni objekti kapitalne vrijednosti.

Fokus tržišnog djelovanja Energoinvesta

U fokusu tržišnog djelovanja Energoinvesta danas su: Tradicionalna tržišta – na kojima je Energoinvest u kontinuitetu prisutan već dugi niz godina (Alzir, Etiopija, Tanzanija, Libija, Irak, Meksiko), Zemlje u regionu: Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Albanija, Srbija, Kosovo Zemlje u EU Tržišta sa perspektivom: Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Sudan, Kenya, Botsvana, Tunis i druge zemlje u Africi u kojoj se planira izgradnja najvise energetskih obekata.

Naša mreža u svijetu

Partnerstvo sa vodećim svjetskim kompanijama

Prodajna mreža u inostranstvu ima vrlo značajnu ulogu za efikasniju obradu tržišta, formiranje konzorcijalnih nastupa Energoinvesta sa vodećim svjetskim kompanijama, kao i ostalih oblika saradnje, te osvajanje novih tržišta i dobijanje značajnih poslova

Javite nam se

Pošaljite upit i mi ćemo Vas kontaktirati