Projekti

Energoinvest izgradio 400 kV dalekovod za Tanesco/Elektroprivredu Tanzanije, jedan od pet najduzih dalekovoda u Tanzaniji

Klijent / Tanzanija
Osoblje / N/A
Vrijednost / 40 000 000€
Status / Pred puštanje u rad
Energoinvest je radio na projektovanju, isporuci opreme, izvođenju radova, testiranju i puštanju u rad dvosistemskog dalekovoda 400 kV po principu „ključ u ruke“ .

TANESCO posjeduje većinu postrojenja za proizvodnju, prijenos, distribuciju i prodaju električne energije na kopnu Tanzanije i opskrbu električnom energijom otoka Zanzibara.

Energoinvest vrši projektiranje, isporuku, izvođenje radova i puštanje u pogon dvosistemskih nadzemnih dalekovoda 400 kV po principu ključ u ruke. TANESCO ovim projektom radi na ostvarivanju cilja prema kojem 6.023 km duljine vodova u 2021. želi povećati na 6.373 km do 2027. godine. Energoinvest je u ovom projektu vršio usluge projektiranja, nabave, građevinskih radova, te puštanje u rad po principu ključ u ruke.

Dalekovod Arusha – Namanga dio je velikog projekta povezivanja 400 kV mreže dalekovoda Tanzanije i Kenije koji je prema duljini vodova jedan od pet najvećih u Tanzaniji.

Ugovor s Tanzania Electric Supply Company Limited (TANESCO) vrijedan je 40 milijuna USD.

Vezane vijesti

Javite nam se

Pošaljite upit i mi ćemo Vas kontaktirati